ARCHITECTS за първи път в България на 27 юли 2023

Architects идват за концерт в България на 27 юли като част от поредицата концерти на Fest Team, която се провежда това лято на пристанището в морския град в партньорство с Културно-масова дейност и с подкрепата на Община Бургас. Билетите със стартова цена 66 лв. влизат в продажба в петък в мрежата на ticketstation.bg.

С тази нова дата и Architects като хедлайнер и заедно с всички останали актуални имена от световната сцена в програмата за BURGAS SUMMER LIVE, събитията в Бургас го превръщат в точката на кипене това лято не само за меломаните в България, но и за чуждестранните гости на града.

Сред планираните ивенти в Бургас това лято публиката лесно може да открие музика от почти всяко съвременно актуално течение – от блестящото електро диско през инди попа, от арт рока през електро-индустриалния рок до крайните представители в тежкия жанр – метълкор гигантите Architects, които са последното попълнение в програмата.

Създадени през 2004 от двамата братя близнаци Dan и Tom Searle в Брайтън, Англия, Architects, с няколко награди Kerrang! и редуващите им се ембиънт китарни пасажи и чисти вокални хармонии с интензивни сола и агресивни вокали, са несъмнено явление на световната метъл сцена. Миналата година британската петорка извади своя десети албум „the classic symptoms of a broken spirit“, който надскача в музикално отношение всичките им албуми досега и се занимава с мрачни социални теми, но по шеговит начин. Той е много по-индъстриъл и електронен от останалите, а текстовете са философски – за това, което причиняваме на планетата си, за колективната травма и колко е трудно понякога да погледнеш два метра по-далеч от носа си.

Метълкор събитието на годината е морско – Architects в България на 27 юли 2023 – е във фейсбук е тук. Продажбата на билети за концерта на Architects в Бургас стартира в петък в 11:00 сутринта – ексклузивно за членовете на Fest Club на цени от 66 лв. В масова продажба влизат и промоционални билети от 77 лв. в мрежата на Ticketstation.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото