ARCH ENEMY се разделят с още един от своите членове

Нещастието рядко идва само – след новината за Angela Gossow идва още една сходна от лагера на Arch Enemy. Nick Cordle оповести (абсолютно неочаквано за всички фенове), че напуска групата. Във facebook страницата си младият музикант пише:

Скъпи приятели,

разделих се с Arch Enemy. Мисля, че в War Eternal направихме музика, която ще остане занапред във времето, и пожелавам на бившите си съмишленици само най-доброто.

Искам да благодаря на всички AE фенове по целия свят, които бяха така добри да ме посрещнат топло преди три години и продължаваха в същия дух през цялото време. Вашата благост ме изумява и направи работата ми с групата много специална. Силно се надявам да се видим скоро!

От известно време работя по нов материал с много амбициозен кръг от хора. Има нещо, което трябва да бъде казано чрез метъла и понеже не го чувам да излиза от ничии други китари, ще използвам своите. Нямам търпение да го споделя с вас, когато моментът настъпи!

Интервюто на Metal Hangar 18 с Nick можете да прочетете тук.

На негово място постъпва Jeff Loomis, който споделя, че за него това е страхотна възможност и че няма търпение да започне да твори заедно с Arch Enemy. Michael Ammott пък си пожелава работата на групата с Jeff да е така плодотворна, както е била и с Nick.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото