APOCALYPTICA свирят днес – концертът на MACACO се отлага за 2016

Apocalyptica_with_nameИзявление на Тангра Мега Рок:

Концертът на MACACO, който по план трябваше да се състои тази неделя в Античния театър в Пловдив, се отлага за следващото издание на Sounds of The Ages.

Причината е в лични проблеми на член на популярната испанска група. Новата дата за дългоочакваното първо шоу на MACACO у нас е 23 септември 2016.

Тоест, вече имаме обявен артист за следващото издание на Sounds of The Ages догодина 🙂 Всички билети закупени за концерта в неделя важат за новата дата без презаверка, а тези, които искат да ги върнат, ще могат да го направят и да си получат парите обратно от касата на Eventim.bg, от която са закупили билета (от понеделник, 28 септември).

В същото време, APOCALYPTICA и OPETH, които пристигнаха снощи в Пловдив, днес започнаха работа. Докато OPETH започнаха репетиция с Оркестъра на Държавна опера Пловдив, APOCALYPTICA се срещнаха с българските журналисти на специална пресконференция в ОБЩИНА ПЛОВДИВ.

На нея те говориха за спомените си от първото си гостуване в Античния театър в Пловдив преди 16 години, за работата си с ДЕЙВ ЛОМБАРДО, за музикалния си път, за другите гост музиканти през годините, както и не пропуснаха да отговорят на въпроси за бежанците.

APOCALYPTICA поздравиха Пловдив и кмета на града, инж. ИВАН ТОТЕВ с избирането на Пловдив за Европейска столица на културата 2019.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото