Apocalyptica, Б.Т.Р. и Slayer във „Фрактура“

На 18 ноември (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Slipknot, Myles Kennedy, Emigrate, Port Noir и Steve Vai.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат Apocalyptica и ще бъде представена родната банда Б.Т.Р. В шоуто ще бъде излъчен концерт на Slash и репортаж от испанския фестивал “Download Madrid 2018”. Освен това, ще си припомним какви истории разказaха Slayer за родните фенове.    

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Judas Priest, Tangra Mega Mullets ще правят кавър на Motorhead, класическата песен ще бъде на Ugly Kid Joe, в “Exotic“ ще бъдат представени Galileo Galilei, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Pro-Pain в България през 2009 година. Клипове и концертни изпълнения на Blacktop Mojo, Dorothy, Billybio и Fly The Flag също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

 

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa   

 

Vasko & Apocalyptica

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото