ANUBIS GATE обявиха новия си китарист

Прогресив пауър метълите от Anubis Gate са изправени пред промяна в състава си. От групата обявиха, че китаристът и съосновател Jesper M. Jensen е взел решение за напускане. В момента той е заместван от Michael Bodin (Third Eye) и въпреки промените бандата вече пише материал за нов албум, който ще се появи през 2013 г.

Официалното изказване на Anubis Gate:

Решението на Jespers да напусне групата в преследване на свои лични музикални интереси е факт от доста време насам, всъщност той обяви напускането си още преди 3 месеца, давайки ни някакво време за нелеката задача да потърсим заместник. За нас е важно да се знае, че напускането на Jespers няма нищо общо с личностни различия – ние все още сме добри приятели. Jespers просто почувства, че е дошло най-точното време за нещо ново.

Сега сме горди да обявим новото си попълнение – Michael Bodin, който познаваме покрай работата му с групата Third Eye и Northern Empire. Той е фантастичен музикант, който може да допринесе много за по нататашното развитие на Anubis Gate.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото