ANATHEMA ще удължат сета си с още 30 минути – ALCEST отпадат от шоуто

Anathema promo 2017 1Дългоочакваният концерт на ANATHEMA в София е тази вечер. Групата пристигна малко преди обяд в студио ‘ОРФЕЙ’ – виждате снимка на техния бус.

След като снощи, подгряващите ALCEST не са успели да свирят в румънската столица Букурещ, поради това, което те наричат „проблеми с логистиката“, сега научихме, че за огромно наше съжаление, ALCEST няма да могат да свирят и тази вечер в София.

За сметка на това, като компенсация, ANATHEMA ще добавят още цели 30 минути към своята програма.

От това следват няколко важни неща:

1. Феновете на ALCEST, които при това положение не искат да присъстват на концерта, ще могат да върнат билетите си и да получат парите обратно от мястото, където са ги закупили (в системата на Eventim.bg) още днес, 25 октомври.
2. Цената на билетите днес, няма да се покачи, както беше съобщено предварително.
3. Тези, които все пак са закупили днес билети на новата цена, ще си получат обратно разликата на входа на студио ‘ОРФЕЙ’ тази вечер.

Шоуто е част от европейското турне на ANATHEMA в подкрепа на ‘Optimist’, който бе обявен за ‘ПРОГРЕСИВ АЛБУМ №1 на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ’ тази година.

ДЕЦА до 10 години (включително) влизат без билет, но е необходимо да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD – ТУК.

Вратите ще бъдат отворени за публиката в 18:30 – концертът ще започне около 19:30!

ANATHEMA_BUSВ залата НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ:

– професионални камери и фотоапарати (изискване на групите);
– обемисти сакове;
– напитки;
– хладни и огнестрелни оръжия;
– лица в неадекватно състояние.

Ще бъде отворен специален гардероб за връхни дрехи, както и два бара!

Ето и точния адрес на залата, която се намира зад Интерпред – булевард ‘Самоков’ № 60, Метростанция ‘Жолио Кюри’, до автогара ‘Юг’.

‘ОРФЕЙ’ досега, не беше популярно място за рок и метъл феновете, но всъщност се намира на много удобно място – само на 7 минути пеша от метростанция ‘ЖОЛИО КЮРИ’ – вижте картата долу.

 

zala orfei

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото