Аналгин представиха новия си албум

Аналгин Представяне албум 2015-03-13

АНАЛГИН представиха новия си едноименен албум в Централен Военен Клуб насред София.

Звезди и компания рязаха глави повече от час, размахваха въображаеми секири и бичиха тресня за радост на верните си фенове. Освен добре познатите физиономии от концертите, забелязахме и доста непълнолетни лица, понеже в дългата музикална кариера на г-н Звездомир Керемидчиев почитателите на творчеството му имаха възможността да изживеят пубертета, да намерят половинки и да отгледат деца, които вече стават за водене по концерти. Както самият той каза, някои от песните на концерта сме ги слушали преди 13 години на същото място.

Като един нормален семеен скандал и типичен рок концерт, всичко започна с новия материал и завърши със старите хитове. Аналгин показаха доста, ако не всички песни от новия диск, а след това взривиха вече готовата публика с някои от песните от предишния албум. За бис обаче оставиха комплект кавъри и завършиха с българската класика „Бира, Секс и Rock’N’Roll“, в доста AC/DC стил изпълнение, което можем да чуем и за финал на самата CD продукция.

За доброто настроение, навреме от осем часа, се погрижиха FYELD, които забиха подобаващо за около час, докато залата се напълни подобаващо. А след концерта последва афтърпарти с групите и почитатели.

Аналгин Представяне албум 2015-03-13

analgin_album_predstavyane_03 analgin_album_predstavyane_02

Аналгин Представяне албум 2015-03-13

  1. #1 написан от Анонимен (преди 5 години)

    „Аналгин показаха доста, ако не всички песни от новия диск, а след това взривиха вече готовата публика с някои от песните от предишния албум.“ За това „изречение“ ми е необходимо преводач 😉

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото