ALICIA EDELWEISS с концерт в София на 16 април

Alicia Edelweiss

Акустична независима музика от Alicia Edelweiss (Австрия) и Илко Биров (България), представена от Kontingent Records. На живо в Neu!Berlin на 16 април 2016 г. (събота).

Сигурно си спомняте прекрасната Alicia Edelweiss, която гледахме точно преди година в София заедно с (вече несъществуващите) Old Trees. Тя се завръща в България, за да представи новия си албум Mother, how could you? на специална предпремиера в клуб Нов Берлин / Neu Berlin.

Горди сме да съобщим, че албумът на Alicia излиза в специален лимитиран тираж на касета (с книжка с текстове и рисунки на самата Alicia) от Kontingent Records седмица преди официалното му представяне. Албумът излиза и на CD от Glowing Records във Виена на 24 април.

► Можете да чуете ЕР-то I should have been overproduced (2012) тук:
https://aliciaedelweiss.bandcamp.com/

 

birovСпециално за събитието се включва и Ilko Birov с акустичен сет. Илко е един от най-креативните артисти в България, на които сме попадали напоследък. Той е мултиинструменталист и композитор, израснал във Ванкувър, а в момента живее в София.

► Чуйте повече от Илко Биров:
https://ilkobirov.bandcamp.com/

Очаквайте повече информация за събитието и изпълнителите!

През тази седмица очакваме потвържение и от още един интересен акустичен пънк проект от България, следете събитието във Facebook за подробности.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото