ACHERONTAS готвят юбилеен албум

acherontassigil

Любимите на много блек метъл фенове окултисти ACHERONTAS подготвят специален нов албум по случай двадесетата годишнина на групата. Представям ви прес-релийза, който групата публикува.
acherontascover

„“Amarta” अमर्त
(Formulas of Reptilian Unification II)

1. Tablets of Mercury
2. Schism of Worlds
3. I-AM Ness-The tradition of EYE
4. Sopdet Denudata
5. Yesod Inversum
6. Rosa andromeda
7. Savikalpa Samadhi
8. Amarta

 

 
Пристига чрез W.T.C в следващите месеци на CD/LP/TAPE плюс специален мърч като сиучър с цип и фланелки.
Рисунките в произведението и оформлението са на Karl NE/Nachzehrer(Ex-Nastrond/Shibalba)

Заглавието на осмия опус на ACHERONTAS се разкри на херметично сборище и чрез харуспекс под заглавие „Amarta“.

Албум, който ще отпразнува двадесетата годишнина на нашето сборище (1997-2017), прегръщайки Слънчевите традиции, Лунното магьосничество и Традиционализма като бунт срещу модерния свят.

Мрежата от въображаеми вибрации, състояща се от будещата отвращение сила за преодоляване на границите и мощната искра на сътворението, продължават формулата на Reptilian Unification като втора част. Ние сме горди, че сред нас са такива страхотни индивидуалности като Naas Alcameth и Indra Breathing, огнената есенция в нашата нова творба. Огънят гори по-високо сега, когато прогнозите са на път да се сбъднат.

Философията на емпиризма, от която беше изкована историята на окултните срещи на ACHERONTAS сега е по-лъчиста от всякога. С продължителност 45 минути и уникална медитативна, но динамична атмосфера, новото откровение поддържа стандартите на миналото и отваря широко артистичните хоризонти на бъдещето. Силно завръщане към корените на ACHERONTAS и легендарните звукови вълни от ерата на 90-те смесени с иновативна оркестрация, която изразява магията на  „Amarta“.

След няколко магически пътувания през последното десетилетие, довели до иновации в жанра, чрез използването на медитативни, ритуалистични части, този път Изкуството на Дявола е призовано чрез създаването на точния блек метъл албум, който отхвърля тенденцията на пренасищане на сцената и сляпото присъединяване към ембиънт ритуали в жанра, за да впечатлят овцете с празни видения. Това е бунт срещу модерния жанр в екстремната музика, артистична крайност, която да пресече всяко недоверие, нов Оракул.

Keep the Fires of burning Skulls High!
Lepaca Lucifer! „

В края на месеца ще бъде публикуван и първият видео трейлър към албума, а съвсем скоро ще бъде обявена и датата на издаването му. Така, че бъдете търпеливи и следете новините.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото