ACCEPT забиват в София на 16 декември

Немската рок група ще свири в зала Христо Ботев като част от турнето си

AcceptФеновете на рок музиката ще имат поредната възможност да чуят динозаврите от Accept, които след участието си на Kavarna Rock 2013, отново ще свирят в България, този път в София. Accept идват с нов албум „Blind Rage“, който е и първият им албум достигнал до номер едно в родината им. „Най-щастливи сме когато имаме живи участия, а колко вълнуващо е да направиш нов албум и да скочиш отново на сцена и да го изпълниш. Феновете знаят, че могат да разчитат на нас“, споделя Wolf Hoffmann.

Освен новия албум, в София ще дойдат и двете нови попълнения, китаристът Uwe Lulis и барабанистът Christopher Williams, които заместиха напусналите през декември – Herman Frank и Stefan Schwarzmann.

„Феновете на рок музиката могат да се подготвят за истинско зимно шоу. След като видяхме как Accept бяха приети в Каварна сме сигурни, че и столицата ще ги посрещне подобаващо“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Билети за концерта на Accept вече са в мрежата. Първите 300 пропуска ще са в продажба в седмицата след Kavarna Rock 2015 на цена от 40 лева, след това цената ще стане 50 лева, а в деня на концерта входът ще е 55 лева.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото