ACCEPT издават нов албум през август

 Хеви метъл пионерите ACCEPT наскоро приключиха дълго европейско турне. Въпреки това, те веднага са обратно в играта с нов студиен албум! Дискът е озаглавен “The Rise Of Chaos“ и ще бъде издаден на 4 август тази година. Четвъртата поред за музикантите творба под крилото на Nuclear Blast ще продължи с величественост и прецизност традицията на своите три предшественика “Blood Of The Nations“, “Stalingrad“ и “Blind Rage“.

 И ако това не е достатъчно, ACCEPТ ще отпразнуват издаването на албума ексклузивно на 3 август, като част от специалното им шоу в рамките на тазгодишния Wacken Open Air. Събитието ще се състои от три части, които представят креативната сила на групата:

Част 1 ще донесе на феновете един класически сет на ACCEPT, включващ стари и нови хитове
Част 2 ще представи друга премиера: Wolf Hoffmann ще изпълни песни от соловия си албум “Headbangers Symphony“, издаден през 2016-а. Към него ще се включи и Чешкият национален симфоничен оркестър.
В Част 3, всички елементи ще могат да бъдат видени и чути заедно: ACCEPT ще разтърсят Wacken-ските земи, като споделят сцената с оркестъра. Черешката на тортата ще бъде комплексното мултимедийно шоу, което ще съпровожда изпълнението.

 Това уникално преживяване ще се състои в рамките на тазгодишната “Night To Remember“, което го прави още по-специално. “Night To Remember“ е знаменита и дългогодишна традиция в рамките на фестивала “Wacken“, по време на която в една от фестивалните вечери, утвърдени банди представят уникални и специални изпълнения.

Accept 28

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото