ACCEPT с нов китарист за турнето

ACCEPT ще участват на всички европейски фестивали през 2024 г. и на турнето в Южна Америка през май с Joel Hoekstra. Joel Hoekstra ще замести Phil Shouse, който ще остане с групата като техен постоянен китарист на живо за всички останали концерти. Базираният в Ню Йорк  Joel е най-известен на феновете като настоящ член на легендарната група Whitesnake и е част от изключителния Trans Siberian Orchestra. Той също така е свирил с Cher, Night Ranger и Foreigner, за да назовем само някои от многобройните му сътрудничества.
Wolf Hoffmann споделя: „За нас е голяма чест да сме на сцената с Joel Hoekstra. Джоел е изключителен китарист и изпитвам голямо уважение към него. Цялата група наистина очаква с нетърпение да свири с този магьосник на струните.”
Joel Hoekstra допълва: „За мен е страхотна чест и съм много развълнуван да свиря с Wolf и момчетата! Наистина очаквам с нетърпение да се срещна с всички фенове на Accept в Южна Америка и Европа! Let’s rock!!

  1. #1 написан от Монти (преди 1 месец)

    Изключително добро попадение

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото