Хасковската метъл банда 8 M/S се раздели с вокалиста си Петьо, който обяви оттеглянето си във фейсбук страницата на групата миналата седмица. Тази раздяла поставя началото на търсене на ново попълнение и достоен заместник. Ето и изявлението:

„Приятели, както знаете миналата седмица Петьо се оттегли от 8 M/S. През времето, което прекарахме заедно участвахме в десетки концерти, издадохме албумът Individualist, направихме много приятели и прекрасни спомени. Благодарим на теб, Петьо, и на всички вас, за това, в което успяхме да превърнем 8 M/S! Какво следва сега? Намирането на човек, който да поеме отговорността на фронт мен на 8 M/S е наш приоритет. В тази връзка, нека всеки, който има желание, да се свърже с нас! Отново, благодарим на всички за огромната подкрепа, която сме получавали през годините. Именно заради нея вярваме, че създалата се ситуация към момента е само временна и че ще се завърнем много скоро.“

Всеки, който желае да кандидатства за фронтмен на 8M/S може да го направи като се свърже с групата на фейсбук страницата им или пише на 8meterspersecondofficial@gmail.com.