На 24 март бар „Grind” Варна ще отбележи четвъртия си рожден ден с брутален концерт. Групите, които ще се опитат да срутят (най-накрая) заведението, са East Side All-Stars Grind/Noise Brigades! – SAUERKRAUT – грайнд/нойз (Бургас), V.O.A. – кръст/грйнд (Варна), КОМПРОМЕТАРНА КОНСПИРАЦИЯ – уaйлд пънк/грайнд/нойз (Добрич), К.П.И.П.С.Е.Н.Б.Д.С.М – кръст/грайнд/нойз (Добрич) и GROSSNESS – грайнд/нойз (Шумен).

За четири години бар „Grind” се утвърди като място за любителите на най-екстремните музикални жанрове. През 2010 момчетата организираха и първия си концерт. Оттогава до днес по покана на грайндърите в партньорство с други утвърдени български промоутъри, във Варна, а в повечето случаи и в страната, за първи път дойдоха DEAD INFECTION, SQUASH BOWELS, DISGORGE, POPPY SEED GRINDER, MALEVOLENT CREATION, LOUDRAGE, MALPRAXIS, DAMNGOD и др.

Преместването на заведението в идеалния център на Варна (ул. Мусала №6) осигури място за репетици и сцена на екстремистите от България. Концерти за феновете при символичен вход се организират всеки петък и събота. Барът е инициатор и на много събития свързани с ъндърграунда.

Началото на рожденствената касапница на 24 март е 20 часа. Входът е свободен!

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/152614861528348/