Чуйте свободно новия албум на TERRAVORE

Първият пълен албум на варненската банда, бе пуснат за свободно слушане, чрез YouTube канала „New Wave of Thrash Metal“. Изданието засега е дигитално, като се очаква догодина да бъде издадено на физически носители (CD и касети) от „Stormspell Records“ и „Heathen Tribes“. Албумът съдържа 9 песни с общо времетраене от 45 минути. Всичко е записано, миксирано и мастерирано във варненското студио „PlayGround“ от Марин Маринов, Атанас Мачев, Тодор Войнски (членове на ABADDON) и Terravore. Обложката е дело на Антон Атанасов от „Old School Crew“, по идея на Калин Бъчваров. Албумът е пуснат за свободно слушане, но който желае, може да подкрепи бандата като го закупи дигитално от „Bandcamp“.

Междувременно триото ще вземе участие нa „Burgas Metal Carnage Festival“ на 23-ти декември, където ще представи част от изданието си на живо.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото