Фронтменът на Rainbow Рони Ромеро с първи концерт в Плевен

Новият рок фестивал “Japara Mega Rock” ще зарадва рок феновете от цялата страна с концерт на световната рок звезда Ronnie Romero и българската група Еридан, на 10 октомври, в с. Опанец, Плевен. 

Организаторите посрещат за първи път звезда от такъв ранг на сцената на “Japara Mega Rock” и подготовката тече с пълна сила. Ромеро и Еридан готвят интересен сет лист, в който присъстват вечни хитове от дискографията на банди като Black Sabbath, Whitesnake, DIO и разбира се, някои изненади. 

Подгряващи групи ще бъдат небезизвестните Sheky и Old School Rock Band

Входът за събитието е 25 лева, като капацитетът на мястото е до 900 души. Допълнителна информация за билетите е споделена на официалния постер. Организаторите са взели всички необходими мерки във връзка с безопасното протичане на концерта.

 1. #1 написан от Филипов (преди 6 месеца)

  Идеята беше да съберат стария и новия вокал на Rainbow, но сегашната жена (и мениджър) от Беларусия на Joe Lynn Turner не е искала, иначе той е бил навит. Явно парите са и малко. То тя го скара и с Николо Коцев.
  Иначе на 12.09 на същото място Шеки заби с голяма част от John Steel
  http://b.radikal.ru/b42/2009/3c/c01616944aaf.jpg

  • #2 написан от Rockfan (преди 6 месеца)

   Ако това за съвместното събиране с Джо Лин Търнър е вярно щеше да се получи готино 🙂 …

 2. #3 написан от БГ Рок фев (преди 6 месеца)

  На Шеки концерта беше отличен.Мястото е супер но не голямо.Ще стане срашен купон.

 3. #4 написан от Филипов (преди 6 месеца)

  Мястото ще е двойно по-голямо – и съседният терен е присъединен.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото