Траш инвазия с BIO-CANCER, EXARSIS, TERRAVORE и CERTAIN DEMISE

Концертът ще е на 2-ри декември в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 25 лв.

Следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud: https://www.facebook.com/events/606569504746747

Повече информация за групите:

Завръщане с отмъщение! След 8 години (звукозаписна) неактивност Bio-Cancer се появяват с третия си и най-разрушителен и екстремен метъл запис в едно завръщане, което всички очакваха с нетърпение!

Имайки в историята си концерти и турнета в над 25 страни в Европа и Азия с имена като Voivod, Immolation, Marduk, както и хедлайнерски концерти в Китай и Япония, те ще представят на сцената на Live & Loud (първо шоу с новия албум в чужбина) експлозивно изпълнение от всичките си досегашни фази, като разбира се, ще обърнат специално внимание на яростния “REVENGEANCE”!

Exarsis свирят Bay Area олдскул траш метъл и се формират в края на 00-те години в Коринт. Групата е издала 5 албума в цял свят, всички с отделни специални издания в Азия: UNDER DESTRUCTION (2011 г.), THE BRUTAL STATE (2013 г.), THE HUMAN PROJECT (2015 г.), NEW WAR ORDER (2017 г.) и SENTENCED TO LIFE (2020 г.), привличайки вниманието на световната преса. Exarsis са обиколили Европа 4 пъти с имена като Nile, Terrorizer, Onslaught, Suicidal Angels, Artillery и Exumer, а също така са изнасяли самостоятелни концерти в Гърция и в чужбина с легенди като Judas Priest, Kreator, Anthrax, Flotsam and Jetsam и Sepultura и др. Съвсем наскоро те се завърнаха на сцената, като изнесоха два ексклузивни концерта с великите Voivod в Атина и Солун, както и две хедлайнерски участия в България и Кипър. Групата няма търпение да се върне на сцената със събратята си от Bio-Cancer и отново да спретнат олдскул мош парти!

Terravore е траш метъл банда, формирана през 2015 година. Групата започва като трио и под друго име, но след присъединяването на Трендафил Трендафилов (ударни) и Бойко Николаев (соло китара), формацията придобива сегашният си облик. До момента бандата има няколко национални обиколки, два мини-албума, два дългосвирещи такива, като в момента привършват записите и за новият, трети. През годините Terravore вземат участие на множество родни фестивали и делят сцена с групи като Suicidal Angels, Nervosa, Testament, Kreator, Bio-Cancer, Goatwhore и много др.

Certain Demise сa млада дет метъл група. Повлияни са от банди като Incantaion, Autopsy и Convulse. Съществуват от края на 2020 и много наскоро изкараха дебютния си мини албум „Profane Chants Of The Forsaken“. На китара и вокали е Боян Сотиров, Лъчезар Владимиров на баса, Добромир Ангелов на барабани и бек вокали и Александър Иванов на китара.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото