ТДК с изненадващ концерт в София

Пловдивската експериментална петорка ще има непредсказано изпълнение в сърцето на София. Група ТДК, които са известни с това, че правят нещата по-възможно най-неправилния начин
( пр. записване на албум в изоставено българско село с канaдски продуцент) ще изнесат концерт, който се обявява в деня на събитието днес, в клуб Singles (бившето Кино Култура) на Сан Стефано 22.

По думите на групата – “този концерт е планиран няколко месеца, като датата за реализацията му е избрана така, че да съвпада с 30-годишнината от подпалването на партийния дом в София”.

Изпълнението ще е съобразено с текущата обстановка и ще представлява директна отливка на заобикалящата ни действителност. След като светът е бил абстрактно описан в “Успех” (втория албум на бандата) ТДК пристъпват към следващия етап от музикалното си развитие.

Събитие: https://www.facebook.com/events/402153417413497/
Място: клуб Singles – ул Сан Стефано 22, 26 август, начален час 21:00, вход 10 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото