ТАРАЛЕЩА и ПАТЪРДИЯ ви канят с деца на концерт на 1ви юни

Групите „Таралеща“ и „Патърдия“ канят всички малки и пораснали деца на празничен концерт по случай деня на детето.

Да превърнем празника в традиция –  за трети пореден път група „Таралеща“ ще събере малки и големи деца в една празнична вечер, изпълнена с много изненади, музика, премиера на нова песен и безброй усмивки.  Очакват Ви шарени балони с хелий, детски татуси, етно-джаз,  балканско реге, ска и много лятно настроение в един концерт за децата от всички възрасти.

Събитието на първи юни ще започнем  ексклузивно с майсторенето на детски татуси, рисунки и балони с хелий!
Вдигнат ли шум и врява децата, това означава, че ще има купон и ще става патърдия. А истинската „ПАТЪРДИЯ“ ще вдигне Александър Михайлов с неговия едноименен дебютен албум, чрез който ще имате възможност да се насладите на  смесването на разнородни звуци и жанрове, каквито са композициите му.

В тях звукът на кавала се преплита със стилове, отдалечени от автентичното му звучене и вдъхновени от опита на музиканта в областта на фолклора и джаза. В този етно-джаз-фюжън- фолклорен микс, наречен „Патърдия“ ще участват и талантливи музиканти, които ще ви отведат на музикално пътешествие отвъд пределите на очакваното! А те са:

Александър Михайлов – кавал
Илко Градев – ел. пиано
Георги Узунов – бас китара
Виктор Раданов – барабани

Дългоочаквания момент и кулминацията на вечерта ще бъде представянето на чисто новия сингъл от предстоящия четвърти албум на група „Таралеща“, които освен всичко друго ще ни изненадат и с ново звучене, като името на песента и гост-изпълнителя в нея ще запазим в тайна до 1ви юни.  На сцената ще имате възможност да чуете и видите групата в пълен състав, заредени с много енергия и нови емоции, които ще предадат и на Вас, за да бъде този концерт незабравим!

Митко Таралежков – вокал и китара
Александър Михайлов – саксофон и кавал
Дани Огнянов – бас
Илко Градев – акордеон
Бат‘ Невен Кидеров – перкусията
Александър Борисов – тромбон
Асен Хайдутов – барабани

Да се вдетиним заедно на 1ви юни, с един уникален  концерт, на който ще танцувате, пеете и ще усетите отново любовта към живота и с привкус на настъпващото лято. Добре дошли с деца на концерт, защото за деца до 16 години с придружител входът е БЕЗПЛАТЕН!

Татусите и рисунките ще са осигурени от Cat Shot Tattoo Shop CSTS.

промо билетите

Подарете си музикално приключение за вас и децата Ви, което да помните дълго. Подробности за двете групи:

Таралеща
https://taraleshta.com/
https://www.youtube.com/channel/UCFd-S3CvJEzunhrqaGUfRCg
https://www.youtube.com/@bidonfilm
https://www.facebook.com/tarale6ta
insta- taraleshta

Патърдия
https://www.facebook.com/AlexanderMihaylovMusic
https://www.youtube.com/watch?v=is2qiNnXQYE
https://www.youtube.com/watch?v=COFhaCiC1WI

събитиe
https://www.facebook.com/events/739926968211223/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото