Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с лятно турне през 2021 г.

В празничните дни музикантите пуснаха датите за своето Национално лятно турне с нови песни и нов албум. „Обявяваме го точно сега, за да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да очакваме заедно с публиката“. От края на октомври групата прекрати всички концерти и участия, а Стефан – театралните спектакли и представянията на книгата си. Но надеждите на петимата са до лятото ситуацията вече да е различна и отново да имат възможност за срещи с многобройните си почитатели. Затова следващите месеци „Обичайните заподозрени“ ще посветят на репетиции и записи на новите си песни, като за първи път, всеки един от членовете ще се включи със свои композиции. Поезията отново ще е дело на Стефан Вълдобрев, но в този проект освен него, със собствени тракове ще участват Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов.

Турнето ще е основно през юли и август и ще обиколи осем града в България – Пловдив, Варна, София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Благоевград и Велико Търново.

Билетите вече са в продажба и в празничния период от 21-и декември 2020 г. до 15-и януари 2021 г. са на промоционална цена с мотото: „Направи си летен подарък за Коледа“.

Повече информация, както и възможност за закупуване на билети може да намерите на този адрес, а също и в отделните събития за всеки град и всяка локация:

14-и май, петък – Зала „Пейо Яворов“, Благоевград – тук

1-и юли, четвъртък – Летен театър, Пловдив – тук

7-и юли, сряда – Античен форум, Стара Загора – тук

8-и юли, четвъртък – Летен театър, Велико Търново – тук

15-и юли, четвъртък – Лятно кино, Ямбол – тук

22-и юли, четвъртък – Маймунарника, София – тук

5-и август, четвъртък – Летен театър, Бургас – тук

14-и август, събота – Летен театър, Варна – тук

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото