Сплит от THY DARKENED SHADE/AMESTIGON/INCONCESSUS LUX LUCIS/SHAARIMOTH

Четворен сплит албум, съвместна работа, състояща се от 15 песни на Стикска преданост, обхващащ над 90 минути музика. Изпълнена от четири от най-безкомпромисните и ревностни групи.

„Ние сме вечното черно семе на Убиеца. Обединена работа, за да получим по-нататъшната благословия на Зловещите богове.“

След години кръв, пот и жертви, W.T.C. PRODUCTIONS с гордост обявява излизането на „SamaeLilith: A Conjunction of The Fireborn“. Това е концептуално разделено издание, като всяка група се фокусира върху почитането на различен аспект от The Bloodline of Fire, завършил със запис, който работи като сплотено цяло, дори по-голямо от сумата на отделните му части.

Това са четири звуково много различни групи, всяка от които разширява границите на това, което се знае и очаква от изкуството ѝ, като същевременно почита традицията. Има обаче обща нишка, която споява всичко. Това е особено очевидно при четене на текстовете – тъй като въпреки, че са написани независимо, езикът, използван навсякъде, е сплотяващ в странния и необичаен избор на единен език. Почти сякаш думите са написани от една невидима ръка.

SamaeLilith е резултат от непоколебим и вечен плам, който обитава дълбоко в сърцата на всички участващи артисти. Всъщност това е тази споделена, неопределена същност, от която произлиза това произведение, проявявайки се като истинска и благословена отрова – A Conjunction of The Fireborn.

Да завърши тази работа, Vamperess Imperium е създала великолепна обложка, за да украси корицата на албума, поразително произведение на изкуството, което да даде визуална представа за всяка от четирите страни на музиката и съответните им свети течения, както и пищния дизайн на оформление, който да обедини съдържащите се в него думи и музика.

„SamaeLilith: Conjunction of the Fireborn“ е записан между 2007 и 2020 г., но въпреки, че върху сплита се работи от много време и препятствията по пътя са многобройни, това издание определено си заслужава чакането.

Албумът ще излезе на 30 юни чрез W.T.C. Productions във формати Digipak DCD, Gatefold DLP и дигитално.

Tracklist:
1. Thy Darkened Shade – Murderer’s Black Seed
2. Thy Darkened Shade – Undead Lineage
3. Thy Darkened Shade – Daathian Reveries and Gamaliel Revelations
4. Thy Darkened Shade – Return of the Ancient Ones
5. Amestigon – The Slant Serpent
6. Amestigon – Maelstrom Into The Lower Octave
7. Amestigon – The Tortuous Serpent
8. Inconcessus Lux Lucis – Phantoms from the Land of Nod
9. Inconcessus Lux Lucis – The Osseous Gulf
10. Inconcessus Lux Lucis – Sabbatical Thaumaturgy
11. Inconcessus Lux Lucis – Liminal Terror (The Witch’s Curse)
12. Inconcessus Lux Lucis – Into Feral Fumes of Sanctification
13. Shaarimoth – From The Gates Of Death
14. Shaarimoth – Flows The Blood Of Retribution
15. Shaarimoth – And Salvation Everlasting

Официални ресурси:

Thy Darkened Shade @ Facebook
Amestigon @ Facebook
Inconcessus Lux Lucis @ Facebook
Shaarimoth @ Facebook
W.T.C.Prod. @ Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото