Спечелете две покани за концерта на PAIN и ENSIFERUM

Скоро не сме пускали игра, но ето че е време да се поправим. Организаторите на шоуто на PAIN и ENSIFERUM – Sofia Music Enterprises и Metal Hangar 18 ви дават възможност да спечелите в една кратка игра за две единични покани за събитието. Играта стартира днес, 20 октомври, и приключва на  26-и октомври, в 12:00 ч..

Какво трябва да направите, за да влезете в жребия за наградите? Харесайте и споделете (публично) плаката за събитието на нашата Facebook страница, коментирайте под него с любим клип на някоя от групите и тагнете свой приятел. След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: PAIN. След това трябва да се въоръжите с търпение и да се надявате, че ще спечелите.

Успех!

Поради засилен интерес, шоуто на 31 октомври се мести в столичната зала “Христо Ботев”, като закупените билети няма нужда да се презаверяват.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото