Светльо & The Legends и Контрол с първи пънк-концерт на открито

Невероятните Светльо & The Legends и Контрол се качват не на виртуална, а на ИСТИНСКА сцена и то на открито в “Мамунарника” – в петък вечер, на 3 юли за супер концерт! Очаква ни близо 3 часов пънк-купон, в който феновете ще чуят най-голУемите хитове на всяка от бандите. Първи на сцената ще стъпят легендарните Контрол, а след тях и другите легенди – Светльо & The Legends. Музиката ще се лее почти без прекъсване и в един момент, всички присъстващи, пеещи и свирещи – ще почувстват, че сякаш плуват “на три морета”, както се пее в най-новата песен на Светльо – “На три морета”. Началото на концерта на 3 юли в “Маймунарника” е точно в 20:00 часа, затова музикантите най-сърдечно се обръщат към публиката с молба да дойде „Овреме“ така, че да не се получава струпване на входа! Особено в този “извънредно-коронен” момент. Още повече, че купонът ще започва от входа – с мерене на температура на публиката и раздаване на ръкавици за еднократна употреба. Пак на входа ще се предлагат и екстри – като маски с логата на бандите и билети (ако все още има такива). Пуснатите в продажба билети отговарят на 50% от капацитета на клуба, според предписанията на властите, и точно толкова фенове ще бъдат допуснати на концерта. В тази връзка е добре да се знае, че близо 50% от билетите, вече са продадени! Така, че ако сметките с процентите са ви дошли в повече – не се ослушвайте, а тичайте за билети (съветват най-учтиво двете банди).

И за финал: останалите (50 %) от все още незакупени билети, можете да намерите и закупите от системата на Eventim.bg – тук: https://bit.ly/31qMLj9. Цената им е 25 лв. за билет (на предварителна продажба) и 30 лв. в деня на концерта (на входа).

Можете да се присъедините към събитието във фейсбук тук: https://bit.ly/2BMd2xR, но все пак предпочитаме да ви видим на живо на 3 юли в “Маймунарника”!

 

  1. #1 написан от Рандум фен (преди 4 години)

    Не ги ли е малко поне срам, да искат 25/30лв. за билет, в тези времена?

    • #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

      ….да прав си,висока е цената…та аз за по-малко кинти съм гледал чужди банди,с две-три наши групи….Знам едно,че за обикновеният фен нещата са на ръба….А и при липса на конкуренция от чужди артисти ще е така.Като искам да подчертая,че въобще не подценявам нашите банди.Аз на концерти винаги съм гледал и нашите банди,които са пред групи на някой чужд хедлайнер…И си купувам техен мърч…Имам адски много носители и мърч и на наши банди…..но да за този лайв тези пари са доста…А фенът от къде….Но при липса на конкуренция е така….Ако имаше на същият ден или пък близък друг ден концерт,дори и на други наши банди…..Да не говорим ако имаше лайв в близък или същият ден избухване примерно на CLITGORE…Не на METALLICA или други мейнстрийм групи….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото