Определено Коледа е времето да кажеш на близките си: „Обичам ви“ и какъв по-добър начин да го направиш освен чрез песен! Американските класически хеви метъли CORNERS OF SANCTUARY спазиха празничната традиция преди празниците в края на годината да издават чисто нова автентична песен. Този път парчето носи заглавието “Wonderful Time Of Year“ и може да я чуете по-долу.

„Създаването на празнична песен определено се превърна в традиция за нас“, споделя китаристът на групата Mick Michaels. „Това е нещо, което се надяваме да правим всяка година… изглежда, че и на феновете им харесва.“

Сингълът, заедно с няколко предишни подобни песни, е включен в поредната компилация на бандата “Merry Metal Xmas VII”, която е на разположение в дигиталните платформи благодарение на американския лейбъл Exquisite Noise Records.

„Преди всичко смятаме, че в момента светът се нуждае от колкото се може повече позитивна енергия“, допълва Michaels. „Ако това означава да пишем весели и забавни празнични песни – така да бъде. Ние сме готови на 100% да го правим!“

На 30-и октомври RFL Records пуснаха на пазара най-новия дългосвирещ албум на CORNERS OF SANCTUARY „Heroes Never Die“. Изданието е налично на CD и в дигитален формат и може да бъде поръчано на този адрес. Материалът е продуциран от Michaels и мастериран от Bill Metoyer (SLAYER, ARMORED SAINT, W.A.S.P.). Като част от турнето “Metal Never Dies: The Online Barrage of Shows” групата ще участва на няколко онлайн събития, включително Metal Heroes Online II на 5-и декември и Wrecking Ball Metal Fest на 12-и декември. В момента музикантите записват мини-албум, който трябва да види бял свят през 2021 г., а също така работят и по нов материал за следващия си дългосвирещ запис.