Предстои поредно издание на благотворителния фестивал „Побит Камък“

За 12-ти път парк „Побит камък“ до с. Нови хан, ще посрещне фенове на рок музиката.

Тази година организаторите от мото клуб „Калашниците“, са решили изданието на фестивала да е под надслов „ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК“ и в него да вземат участие едни от най-любимите родни рок имена.

Мероприятието, както всяка година, ще бъде благотворително – този път в подкрепа на петгодишната Стаси, като средствата от фестивала ще помогнат за рехабилитацията, от която има нужда, във връзка с диагнозата ѝ Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия.

В предното издание на фестивала, организаторите от „Калашниците“ дариха над 22 000 лева за необходимите медицински процедури на Георги Петров – 3г.

Събитието ще се проведе в два поредни дни. На 1-ви юли феста ще открият рок група Елит, следвани от Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, а петъчната вечер ще закрият вечните Сигнал.

Програмата в съботния ден ще започне с почетна обиколка до паметника на писателя Елин Пелин в едноименния град. В съботния следобед ви очакват много забавни мото игри и благотворителен търг, а за музиката ще се погрижат групите Конкурент, Диана Експрес и още големи български изпълнители, които засега организаторите запазват в тайна. По време на мероприятието, „Калашниците“ са ви подготвили още изненади, безкомпромисен кетъринг, студена бира и шум на мотори.

Нека за 12-та поредна година се съберем, освен за да се забавляваме и да се видим със стари другари от цялата страна, да помогнем и за каузата на мотоклуб „Калашниците МСС“.

Калашниците“ ви очакват в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

Допълнителна информация за групите и програмата ще публикуваме скоро.

Последвайте „Калашниците МСС“:

https://www.facebook.com/kalashnicite

https://instagram.com/kalashnicite_mcc

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото