Подробности за новия албум на VRANI VOLOSA

Бургаската пейгън метъл банда Vrani Volosa представя подробности за новия си албум „Woods Mountains Skies“. Той ще излезе на бял свят на 24 февруари.

„Всички във Vrani Volosa сме щастливи да обявим, че новият ни албум ще излезе официално на 24.02.2022 и ще бъде отпразнуван с два специални концерта.

„Woods Mountains Skies“ е резултат от почти три годишна работа – композиране, репетиции и записи и представлява колекция от 11 песни, обединени от темата за красотата и силата на природата, все така могъща и непобедима въпреки опитите на човека да я опитоми.

Албумът е записан в Бургас в студио Revenge с помощта на вездесъщия Станислав Василев – Стафа (The Revenge Project, Staffa, ex-Kartzer), a върху корицата тежък труд положи отново Николас Петрас.

Концертите, на които ще бъде представен “Woods Mountains Skies” ще се проведат както следва:

24.02. Бургас, Модерен театър
25.02. София, клуб Live & Loud“

Песните в “Woods Mountains Skies”:

01. Duel
02. Omen
03. Sorcery
04. It Means Revenge
05. Cure For A Dangerous Sickness
06. Once Upon A Time In My Dreams
07. The Blood Of The Mountains
08. Thunders And Lightnings
09. Дом
10. Tombstones
11. Two Rivers

 1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 8 месеца)

  Една НАША,РОДНА БАНДА която е на световно ниво.Всеки който твърди,че е навътре в ъндърграунда трябва да им обърне внимание ако не го е сторил до сега…
  Претендирам,че съм един от първите в БЪЛГАРИЯ КОЙТО ГИ Е СЛУШАЛ И СЪОТВЕТНО ИМАЩ ТЕХНИ ИЗДАНИЯ…
  ….Бургаските Езичници са БУРЯ…СИЛЕН ВЯТЪР…
  Чакам албума на Digibook,Mediabook или на Digipak.А също и на лимитирана серия от плочи и аудио касети…А,че ще си го купим малцина е ясно за съжаление….
  То е ясно,че кИфтета и лютеницата са блян на мнозина,ИЗКУСТВОТО Е ЗА МАЛЦИНА…ЗА ИЗБРАНИТЕ…
  Рогата Горе…С МОГЪЩИ ВИКОВЕ КЪМ ДРЕВНИТЕ…И да почитаме Природата,ТЯ НИ ГОВОРИ,ШЕПНЕ…И дано Нейното Могъщество ни погуби…Това заслужава ме…Да,повечето от нас,но какво от това…Кому сме нужни….Една торба с кокали….

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото