Подробна информация за GRIND OVER SOFIA 2023

След забрани, перипетии и отлагане ето, че второто издание на младия, но вече култов фестивал GRIND OVER SOFIA ще бъде факт само след броени седмици. На 27 май столичният клуб При Черепите – OldSkulls Club ще бъде разтърсен от мощна танцова забава и още нещо.

Като основен медиен партньор на събитието Metal Hangar 18 ви предоставя събрана на едно място всичката необходима информация за феста.

Ще започнем с билетите. Поради големия интерес билетите са почти на изчерпване, затова ако все още не сте се снабдили с пропуск имате още малко време да го направите в Nosferatu Craft Beer Shop , При Черепите – OldSkulls Club или да резервирате директно на: grindoversofia@gmail.com.

Ако случайно не сте си върнали билета за отмененото поради пандемията издание на GRIND OVER SOFIA имаме добра новина. Билетът ви ще важи без презаверка за GRIND OVER SOFIA 2023 с доплащане от 20 лв. Трябва да носите билета със себе си и да го предоставите на входа.

Разбира се, от Autumn Souls Of Sofia сме се погрижили и за имиджа и сувенирите за спомен, които са част от всяко уважаващо себе си събитие. По-долу можете да видите дизайна на фланелките, които ще намерите на мърчандайз щанда ни, и които са дело на изключителния MORE THAN GROSS Graphix. Всеки с валиден билет, на входа ще бъде закичен с брандирана гривна, а пиещите бира ще могат да го направят със стил от специалните фестивални чаши. Депозитът за тях ще е в размер на 3 лв. и ще се заплаща с първата закупена бира. В края на събитието можете да задържите чашата за спомен или да я върнете и да получите депозитът си обратно. Дизайнът им можете да видите на страницата на събитието.

И последно, но не незначително – графикът на фестивала, който можете да видите на постера. И така, дата – 27 май (събота), място клуб При Черепите – OldSkulls Club, начало – 17:00 часа. Очакваме ви! И не забравяйте да си поръчате билет, ако все още не сте го направили!

За догодина Autumn Souls Of Sofia са ви подготвили още по-големи изненади и култови имена от сцената. А дотогава – Let There Be GRIND!

Страница на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото