Официална покана от Matt Barlow за 8-и юни

Мат Барлоу за първи път у нас

По-долу може да видите видите видеоприветствието от Мат Барлоу, с което ни приканва да посетим концерта на ASHES OF ARES у нас. Шоуто е следващата седмица в четвъртък, 8 юни 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5.

Групата идва за първи път, но с най-доброто от творчеството си и страхотен нов албум! Също така, за първи път у нас ще чуем на живо песни от творческия период на МАТ БАРЛОУ в ICED EARTH. Ще чуем хитове като „I DIED FOR YOU“, „MELANCHOLY“, „DRAGONS CHILD“, „THE HUNTER“, „LAST DECEMBER”, „BURNING TIMES“ и други изпълнени на живо от иконичния вокал.

В състава на ASHES OF ARES освен Мат Барлоу са и бившият струнник от ICED EARTH Фреди Видалес и Кели Конлън от DEATH!

Предстои ни много вълнуващ концерт и емоционална вечер, която ще ни разходи във времето и ще завърши на 8 юни 2023 година. Бъдете там!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото