Произхождащата от Dundee и Glasgow шотландската NWOBHM/траш шайка VICTORIUS пусна нова песен. Заглавието на композицията е „Never Be The Same“ и е налична за слушане и даунлоуд на Bandcamp профила на групата. Музикантите разпространиха следното изявление по повод новия сингъл:

„През тази година нещата коренно се промениха. На всички ни липсват концертите, срещите с приятели, да слушаме превъзходни групи на живо… нещата „Никога Няма Да Бъдат Същите“ („Never Be The Same“). Така, че… ето я и новата ни песен с това заглавие.

Песента е пряко свързана с настоящата ситуация, най-малкото защото всички искаме да правим концерти отново и да видим лицата ви пред нас, да се забавляваме и да усетим отново онова особено приятно чувство, което живата музика ни дава.

И като коледен подарък от наша страна, песента ще може да бъде свалена безплатно от първите 200 посетителя на Bandcamp профила ни. Но ако закъснеете, не се притеснявайте, ще може спокойно да стриймвате парчето. А съвсем скоро се надяваме, че композицията ще е налична и в обичайните стрийминг платформи.

„Never Be The Same“ е записана, смесена и мастерирана от барабаниста ни Ryan Shepherd в Strait Up Studios, Dundee. Смятаме, че това е една от най-добрите песни, които сме писали някога и чакаме с нетърпение да разберем какво мислите вие.“