Нов сингъл на TIMES OF GRACE

Американската алтернатив метъл банда TIMES OF GRACE публикува в техния официален youtube канал, новия си сингъл Rescue. В песента участват Adam Dutkiewicz и Jesse Leach от KILLSWITCH ENGAGE. Парчето е включено във втория и предстоящ албум на момчетата от Масачузетс „Songs Of Loss And Separation“. Албумът ще излезе на 16 юли, а издател е Wicked Good Records.

Вокалът на KILLSWITCH ENGAGE, Jesse Leach казва „Това е тотално положителна песен сравнение с останалата част от този разнообразен, сърдечен, болезнен и дълбок албум“.

„Досега не съм бил толкова развълнуван през кариерата си. Харесвайте го, мразете го, обичайте го, но това е истински труд на дълбока любов и на катарзис. Горд съм с тази песен, защото е сурова и честна към намирането на нова любов“.

Вокалът завършва с това, че любовта на моменти не е лесна и проста, но ако е истинска, винаги ще си струва усилията. Като за край, той допълва, че за него песента носи смисъла за „светлина в мрака“ и „силата“ да продължим напред.

                                                                                             Автор: Metal Chronicler

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото