Нов албум на HATE FOREST

Украинските блек метъл легенди Hate Forest се завръщат с нов албум. Проектът на Roman Saenko ще издаде творбата „Hour Of The Centaur“ чрез Osmose Productions на 25-ти декември.

„След 16-годишно мълчание, Hate Forest се завръщат с нов албум. „Hour Of The Centaur“ е създаден и записан за няколко дни през април 2020-та година. В него няма да намерите нищо модерно – само характерните за групата непробиваема мрачна стена и бездънен водовъртеж от звук. Абсолютно лаконичен и истински блек метъл запис, изкован в източната граница на Стара Европа, пълен с отвращение към модерния псевдо-интелектуален, селфи/Instagram „блек метъл“.“

Съставът, записал албума е:

Roman: китари, вокали
V: барабани и програминг

Песните в „Hour Of The Centaur“ са:

01. Occidental, Beware The Steppe (Intro)
02. Those Who Worship The Sun Bring The Night
03. No Stronghold Can Withstand This Malice
04. To the North of Pontos Axeinos
05. Anxiously They Sleep In Tumuli
06. Melanchlaeni
07. Shadowed By A Veil Of Scythian Arrows

Дебютният сингъл „No Stronghold Can Withstand This Malice“ можете да слушате долу.

 1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

  NSBM от днешната древност.За БЕЛИЯТ ЧОВЕК бродещ в дън гори с меч готов да съсече всички подчовеци замърсяващи НАШИЯТ БЕЗВРЕМЕНЕН СВЯТ.Да чуем и усетим диханието на нашите древни богове…БОГОВЕ които са ни съхранили като индивиди и ИНДИВИДУАЛНОСТИ….ЗА БЯЛАТА ОБЩНОСТ И НАШЕТО природно право за превъзходство и за нашето право да РАЗПОЛАГАМЕ С…Равенство в расите няма,защото расата е ЕДНА…другите са природна грешка…тумур хранещ се с нашата търпимост…Либералният булшевизъм и анархо комунистите даващи права на маймуна подобните са нашата цел за жътва…За търсене на отговорност за…Под чукът на древните ще кънти камбаната за боен повик…За сълзите на плачещата природа,за старият бор съзерцаващ нашето безвремие.Надгробни камъни на герои и долчини с разпилени чефутски глави…Очите на това което НИ принадлежи ни водят отвъд комерсиалният и лицемерен свят на безхаберие и бездуховност…Степан Бандера ще се гордее със своите горди синове…И ще ги чака в мразовитият спомен за всичко неБИЛО и невидяно,но усетено като единствено право и дълг…За всички наши древни богове и наши копнежи…за разплата…88.

 2. #2 написан от ### (преди 1 година)

  Питам се няма ли кой да изтрие расистките брътвежи на Миро и дали някой от боговете му ще го научи да пише грамотно?

 3. #3 написан от 3 бемол.. (преди 1 година)

  А аз се питам що пък трябва да се трият чиито и да е коментари..или „брътвежи“…чиста проба цензура би било…и то във времената на демокрация?!..или псевдотакава?…и то точно тук…в сайт за музика…хич нелеко „смилаема“…..и като такава предполагаща и мнения…трудносмилаеми…
  ..айде поне към музиката да имаме право на отношение…лично….а четенето! и изразяването на съгласие или не с коментарите да е право на избор!..също…
  ..нали сме новите „толерантни“…цветно-различни……или само в някои случаи…когато е в унисон с духа на „новото“ време…
  ..или съвсем сме стигнали до възраждането на съвременните средновековни клади…
  …пфу…пускам си класика…с лично отношение…

 4. #4 написан от ### (преди 1 година)

  Точно, защото става дума за музика, ето заради това.

 5. #5 написан от Еlling (преди 1 година)

  Мистър Трипъл Диез, статията все пак е за група, мозъкът зад която е известен с определени виждания. Въпросът ми е, Вие, след като не ги споделяте, защо коментирате тук? Метълът е музика с отношение и позиция, в повечето случаи извън общоприетите. Това с истеричния плач за налагане на цензура за всяка дума, която не се харесва на някого, вече излиза извън всякакви граници.

  • #6 написан от 3 бемол.. (преди 1 година)

   Точно…по темата…и поздрави…Е….

 6. #7 написан от ### (преди 1 година)

  Ами същият като Вас, който не споделяте моето мнение и коментирате.
  Истинският блек метъл фен трябва ли да е палил, църква, убивал „нисши“ раси и т. Н., за да е trve?
  И кой Ви налага на Вас нещо, та се чувствате толкова ограничен от това, че някой е изразил различно мнение.?

  • #8 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

   Аз мисля,че black metal музиката е за БЕЛИ ХОРА с черни сърца.Това не е просто музика,а изкуство за личности и индивидуалисти мислещи извън общоприетите норми.Тази музика е бунт и изразяване на мнения и позиция.И не виждам нищо лошо да се казва истината и да се изразяват възгледи…Пък било и те расистки.Нима е лъжа,че БЕЛИЯТ работещ човек е натикан в ъгълът и е принуден да търпи всякаква либерална сган.Всички untermensch имат право да ни крадат,убиват,грабят…да оскверняват нашите светини…да ни взривяват…А нашето право-задължение е да ги търпим,изхранваме,приютяваме…да им осигуряваме благата които самите НИЕ им изкарваме…Да расист съм и слушам metal и имам право на позиция и на изразяване на мнение.Вярвам,че един от начините за нашето спасение е чрез връщане към корените на нашето минало и към същността на нашета раса…Защото от господари либералната сган ни превръща в прислуги на всичката паразитна паплач…булШИТвиките са измет с която ще запалим кладата на нашето недоволство.Ако ние не вземем мечът,ще умрем от нашето духовно преспиване.Човеците са от бялата раса,всичко друго е пълнеж и за съжаление множаща се популация от подчовеци от която нямаме нужда.Чрез нашета праведна музика НИЕ ТРЯБВА да си върнем древното усещане за нашите БОГОВЕ И МИНАЛО…НА ГОСПОДАРИ…НА ВЪРХОВЕНСТВО И ПРЕВЪЗХОДСТВО…иначе ни очаква настояще на лесна плячка…на изконсумирано парче месо…на заслепен индивид мислещ само за запълване на стомахът с долнопробна манджа…ИЗБОРЪТ Е НАШ или НИЕ или те…1488…и СМЕ МНОГО…ЗА УЖАС НА всичката ляво уклончива пасмина…Времето за разплата наближава…Да вдигнем високо знамената на бунтът…ГОРДИ ДО СМЪРТ….дори в нашета болка…като оголен нерв и като разярено диво животно…

 7. #9 написан от zloba1 (преди 1 година)

  Расизма е най-висшето благо на БОГ. ТОЙ е създателят. Има ли някой човек да се срамува от расата си??? Значи той не заслужава да е ЖИВ!!!!

  Лайната на боговете нямат край, просто не се навирайте там.

  (Иначе белите при белите, черните при черните…. житейска истина!!!! РАСИЗМА Е ПРИРОДА!!!!)

  • #10 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

   Напълно съм съгласен….Нашета музика е за НАС-БЕЛИТЕ ЧОВЕЦИ…за другите има и камери…

 8. #11 написан от ### (преди 1 година)

  Дерзайте, момчета! Мисля, че няма абсолютно никакъв смисъл да водим дискусии 🙂

 9. #12 написан от 218 (преди 1 година)

  Колко публикувани текста на Hate Forest сте виждали, за да лепите определение като NSBM на бандата? Искам един пример за албум, чийто текстове са публикувани, НО и също така ЯСНО изразяват националсоциалистическа позиция и пропаганда. Да са публикувани и да са ясни, а не разни метафори за гори, мечове и Перун, зад които само бай Жоро от Люлин 3 е решил, че има нацистка символика и/или го е прочел във форум, в който последния пост е от 2005-а. И не, личните възгледи на артистите не е задължително да са свързани с музиката и да са изразени в/чрез нея. И не, определено не подкрепям това, че европейците в момента сме най-потиснати откъм свобода на словото и сме принудени да се съобразяваме с гнусна ляво-либерална политика, която цели да съсипе националната идентичност на всяка държава, но като виждам хора, които пишат „бУлшевизъм“ или слагат след всяка втора дума три точки, малко си губя стимула да имам възгледи, (уж) подобни на техните.

 10. #13 написан от zloba1 (преди 1 година)

  218 – ти нямаш възгледи, не знаеш какво е това! – но затова пък в/у теб може всяко магаре с голямо… (многоточие) да се качи. Ти само тогава ще разбереш колко е голям неговия либерал-ляв-ташак.

  (какво против имаш с/у многоточията – те са оставени за такива, като теб: да вземат да помислят като стигнат до тях за предходните няколко думи:))))))))) )

 11. #14 написан от 218 (преди 1 година)

  zloba1, защо не ми отговори на въпроса, който съм задал? И кой си ти, че да определяш кой има идеология и кой няма? Само от това, че съм те попитал нещо, на което не може да отговориш, ти веднага си направи извода, че аз нямам идеология, което е лишено от всякакъв вид логика, но от друга страна, съдейки по начина, по който се изразяваш, е нормално. Истински бял ариец, но малко неграмотен. Не си нищо повече от некадърен и комплексиран неграмотник. Къде ти е доказателството, че тази банда прославя националсоциализма? Няма. Как реши, че аз нямам идеология? По емоционални подбуди. Комплекси? Да. Къде е доказателството, че групата пее за нацисти? Няма. А против многоточията, пич, аз нямам нищо, но когато се използват по предназначение. Нещо, което ти определено не правиш, тъй като автоматичният коректор работи за правопис, но не и за пунктуация, поради което такива неграмотници като теб придобиват неоправдано високо самочувствие, че се изразяват правилно, а всъщност не сте много по-различни от циганите от Филиповци. Наистина е много разочароващо, когато човек види как такъв виден и доказан представител на арийската раса, какъвто си ти, е толкова неграмотен. Карай да върви. Насаждането на идеи от типа на това, че бандата прокламира нацизъм, както и че аз нямам идеология, които не са подкрепени от НИКАКВИ реални доказателства, показва единствено и само поведението на едно много проблематично, комплексирано и тъжно лице, което таи в себе си неща, които отчаяно иска да избие от себе си, но не знае правилните начини. Нищо не знаеш за националсоциализма. И ако такива като теб са лицата, които олицетворяват тази идеология в наши дни, то жална ѝ майка. Срам, позор и нищо повече от ниско-интелектуална и екзистенциално мъртва измет.

 12. #15 написан от Adipocere (преди 1 година)

  Пичове, нещата не отиват на добре!!! Memoriam имат песен от сорта, че всички кървим еднакво или подобна простотия …(клипа започва с муцуната на мартин лутер кинг). Дори и стари и любими музиканти, на които сме се кефили се излагат като бозаджииски маркучи в името на толерастията…

  • #16 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

   Така е.Докато ние си броим неволно допуснатите грешки,агресивно злобният и лицемерен либерализъм бавно и стриктно последователно ни налага своите извратени норми на поведение.Нашата нормалност е натикана в ъгълът,докато либералната извратеност е вече новата норма на поведение.Да гордея се със своята раса и етнически произход.И да смятам,че БЕЛИЯТ ЧОВЕК Е ТВОРЕЦ,СЪЗДАТЕЛ,докато другите индивиди смятани за хора са просто творения създадени като урок-пример,че все пак и майката природа понякога прави грешки.Но важното е да не допуснем грешките да станат норма,а НИЕ да живеем по начин налаган от нечовеците и другата паплач толерираща ги.Расизмът е светоусещане и инстинкт дори … за оцеляване.

 13. #17 написан от zloba1 (преди 1 година)

  218… т’ва номера ти за ваксинация срещу глупост ли е? 🙂

  Спокойно бе моме, с леко наболите зърна………… (това са любимите ти „точки“ 🙂 ). Повече се усмихвай и по-леко с тая злоба :)))

  И я не се прави на маймуна, ами погледни кой е лидера на групата и какво има зад гърба си! (Даже ще ти подскажа, че може да ползваш интернета за това, а не само да се изказваш неподготвена).

  (И още една подсказака: за да си нациналсоциалист не е необходимо всяка втора дума да ти е Хитлер и Наци).

  И един цитат от WIKIPEDIA:
  ***National Socialist black metal
  Stylistic Black metal pagan metal***

  Относно комплексарщината: всеки има някакви комплекси, но явно твоите са много, щом зачекваш тая тема.

  (И ще ви помоля да не се хващате за всяка правописна грешка…)

  РАСИЗЪМ ЗА ВСИЧКИ !

 14. #18 написан от ArthurDent (преди 1 година)

  Обръщам се към всички ви от името на екипа на сайта.
  Моля да спрете с тези обсъждания. METAL HANGAR 18 е сайт за музика и е направен за удоволствието от нея.
  Както виждате, при нас няма цензура, но все пак нека да не се прекалява и да останем само на музикалната тематика.
  Благодаря за разбирането!

 15. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 16. Коментари за тази публикация
В началото