Нови участници на Rockstadt Extreme Festival 2024

Още по време на успешното издание на Rockstadt Extreme Festival 2023 организаторите обявиха, че фестивал ще има и през 2024 г., освен това бяха обявени и нови участници. Също така на място бяха пуснати билети в продажба. Билетите вече са достъпни и онлайн тук. 

10-тото издание на фестивала ще се проведе от 31-и юли до 4-и август 2024 г. отново в близост до крепостта Ръшнов в окръг Брашов, Румъния. Ограничено количество билети на място се продават на цени от 550 леи (около 220 лв), а ограничено количество от 2000 билета могат да бъдат закупени онлайн на цени от 750 леи (около 300 лв). Организаторите публикуваха следното съобщение:

„Време е! Първите билети за юбилейното ни 10-годишно издание, което ще се състои от 31-и юли до 4-и август 2024 г., вече са налични ОНЛАЙН! Очакват ви 100 банди на 3 открити сцена като цената на първите 2000 билета за целия фестивал (5 дена) е 750 леи (около 300 лв). На тази цена билетите ще се предлагат до 1-и октомври, след което цената ще се увеличи. При покупка от сайта не дължите никакви данъци и комисионни. Изцяло преработихме официалния сайт, както и системата за плащания. Така, че разгледайте го, посетете секцията с новини, запознайте се с лайн-ъпа и ни кажете ако нещо не е наред и не ви харесва.“

Освен пускането на билетите онлайн, към афиша бяха добавени и още участници –  1349, After The Burial, Bury Tomorrow, Comeback Kid, Devil Master, Deströyer 666, Gaerea (които бяха принудени да отменят тазгодишното си участие буквално в последния момент заради проблеми на летището), Incantation, Stoned JesusShy, LowThe Devil’s Trade и Toxic Holocaust.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото