Новини от SACRED OATH

Американските пауър/траш ветерани SACRED OATH обявиха подробности около излизането на предстоящия си албум „Return Of The Dragon“. Творбата трябва да атакува пазара на 2-и април, а групата планира да пусне преди това на равни интервали 5 сингъла, придружени от обложка, текстово и видео съдържание. Първият сингъл – заглавната “Return Of The Dragon”, ще бъде наличен за стрийм и даунлоуд в дигиталните платформи от 15-и януари и ще бъде придружен от текстови видеоклип. Обложката на сингъла е изработена от барабаниста Kenny “Thundarr” Evans, който и преди е правил обложки и лого-та за групата. Следващите сингли ще бъдат пуснати на 29-и януари, 12-и февруари, 26-и февруари и 19-и март.

Предварителните поръчки на физически носител (делукс CD и двоен винил) ще започнат на 29-и януари на официалния сайт на групата. Тези издания ще бъдат в ограничено количество от 500 бройки, а винилите ще бъдат ръчно номерирани и подписани. CD-то ще съдържа 24-странична книжка с 11-те оригинални обложки, текстове и снимки. Предварителните поръчки на дигиталния формат ще започнат на 19-и март в Spotify, Apple и Amazon Music и ще включват незабавна доставка на 5-те сингъла.

„Return Of The Dragon“ е първият албум, в който се включва официално петият член на формацията – китарният и клавирен виртуоз Damiano Christian. Christian се присъединява към бандата през 2017 г. по време на Twelve Bells At Midnight tour и участва в последвалия live албум „Thunder Underground – Live from NYC“, излязъл през 2019 г.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото