Новини от EMMA RUTH RUNDLE

Emma Ruth Rundle работи по нова музика. Талантливата дама говори относно предстоящия си запис:

„Скоро. Поглед към записите на предстоящия ми солов албум, видян през очите на Bobby Cochran. Снимката е правена през декември 2020-та година.

Първото парче ще бъде представено през идните седмици. Без група. Предимно на живо. Надеждата ми е да изразя уязвимост, тъга и фините вълнения на лудост и отчаяние. Това не е COVID-албум, а по-скоро колекция от песни/поеми относно отчуждението и ентропията. Пролях много сълзи в процеса на писане и записване на албума. Зад кулисите бе мъчително.

Знам, че ще има някои от вас, които ще прегърнат този крехък и различен запис, а други – не. Чувствам се изключително самотна и знам, че много хора отвъд също преминават през това. Не знам как да се свържа с тях, затова създавам изкуство.

Благодарна съм ви, на всяка личност, която познавам, а и на всички, които не познавам или не съм срещала, но са подкрепяли мен и моите начинания. Благодаря ви. Надявам се някой ден отново да се видим.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото