Специално интервю с Charlotte Wessels (екс-DELAIN). Разговор с диджея Eric Hutchence („W:O:A Metal Battle“), който ще бъде част от концерта на PYOGENESIS (2 декември, София). В „Мазето на Вакашински“ – Бойко Гюров („BGTSC“) и Ясен Вакашински представят концерта на PYOGENESIS и VELIAN, както и извършват дисекция на 2022 година. Даниел Елисеев за новия сингъл на THE DIALOGICS „Mirrored Cracked Reality“.

В предаването ще звучи музика на: Константин Джамбазов, Боил Каранейчев – BOIL, LEAGUE OF DISTORTION, THE DOORS, SCORPIONS, THE EXPLOITED, PANTERA и др.

„От другата страна“ вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването, както и в платформата Бинар на БНР.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.