Специално интервю с Marina La Torraca и Anna Brunner (EXIT EDEN). Красимир Кунчев за новия сингъл на EAGLE POST „Rains & Trains“. За звръщането на SCOLOS и новия сингъл „Divine Madness“ – разговор с Велин Вълчев (BLACK:I, THE REVENGE PROJECT). Йосиф Милчов – Black Art („Autumn Souls Of Sofia“) за концерта на ANCIENT на 16 март в София. В „Мазето на Вакашински“ – експертът по екстремен метъл Албена Цолова – Бета и Ясен Вакашински представят концерта на BENIGHTED на 1 март в София.

В предаването ще звучи музика на: CONCRETE, INCARA, APOCALYPTICA, SLAYER, AUSTRIAN DEATH MACHINE, WHILE SHE SLEEPS, LUTHARO и др.

„От другата страна“ вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването, както и в платформата Бинар на БНР.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.