Напусна ни и Sean Malone (CYNIC)

Жътвата на декември продължава – към плеядата любими музиканти, заминали си през този месец, се присъедини още един. Sean Malone – неповторимият басист на легендите CYNIC ни напусна само на 50 години. Все още не са известни причините за смъртта му.
Тази година е безмилостна към състава на CYNIC, в самото ѝ начало изгубихме и Sean Reinert.
Тъжната новина идва директно от главното действащо лице в групата Paul Masvidal:
Днес разбрах, че Шон Малоун е починал. Изтръпнал съм и мъката ме порази. Той имаше блестящ ум, грациозно сърце и беше един от най-великите музиканти, които някога съм срещал. Знам, че това е шокираща загуба за толкова много фенове, чийто живот той докосна с артистизма си, както и за мен. Моля, запазете го в мислите си и слушайте музиката му, за да почетете живота му.

Sean бе известен с участието си и в редица други групи като GORDIAN KNOT, OSI, KOBOLD, AGHORA и ANOMALY, в които освен на своя фретлес бас свиреше на chapman stick, пиано и китара.

Почивай в мир!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото