Наближава концертът на PRIMORDIAL

Остава само месец до концерта на PRIMORDIAL в София. Фронтменът на групата със специално видеообръщение по повода към феновете в България!

Alan Averill от PRIMORDIAL кани българските фенове на концерта на групата в София на 15 октомври 2022г. Alan записа това кратко видео по време на скорошното си гостуването в Пловдив, където присъства на шоуто на приятелите си от Solstafir, които свириха с Apocalyptica, по покана на EventEase. То бе заснето от екипа на предаването „Фрактура“, на които благодарим. Чуйте какво има да ви каже Alan…

Момчетата от Дъблин се готвят за двата ексклузивни концерта в региона – този в Букурещ и в София. Събитията бяха отлагани заради пандемията от Covid-19 и въпреки настоящата усложнена икономическа ситуация в световен мащаб, организацията върви по план и всички се вълнуваме с настъпването на датата на шоуто у нас. Ирландците обещават дълъг сет, който ще включва песни, които не са представяни на живо преди!

Концертът на PRIMORDIAL, който ще се състои в клуб „Mixtape5“, ще бъде със съпорт от страна на родните VRANI VOLOSA.

 

Билети на цена от 40.00 лв. може да намерите онлайн на bit.ly/Primordial2021  (в системата на PaySera Tickets), на каса само в магазини „На Тъмно“ в цялата страна, както и по куриер с наложен платеж на тел: 0886 33 33 67.

Не оставяйте закупуването им за последния момент, защото предния концерт на бандата у нас беше почти напълно разпродаден!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото