На 28 август Народно читалище „Тротоара 2020” , подкрепени от бандите Спални Места, Simai, М.З.П, Против всяка власт, Бирен ден и Михаил Вълчев превземат сцената на TRAP Fest Summer 2021 – младежки фестивал на сцената “Лятна естрада” в парк “Борисова градина”, с концерта “МИМА!”.
МИМА е смях, прегръдки, скачане, радост – тя е всички цветя и цветове изобщо. Абе, голяма работа!
МИМА ни показваше как може да живеем живота си и да бъдем щастливи – щури, с усмивка да посрещаме слънцето и дните, дейни, с различни чорапи, да бъдем себе си.
Как да кажем „не“ на сивотата!
Да грабваме с пълни шепи всеки възможен момент.
МИМА си отиде от земята, но не и от сърцата ни.
За всички, които обичат МИМА – в нейна чест и заедно с нея!
28.08 от 18:00 в Борисовата градина – пънк, ска, водни пистолети, бой с възглавници!
Грабвайте възглавниците и водните пистолети от вкъщи, обувайте шарените чорапи, взимайте си усмивките и хубавите спомени и елате да я почетем подобаващо!
“Изпълнителят Михаил Вълчев ще излезе на сцената на Trap Summer 2021 за първи път. Ще ни загрее с няколко парчета, посветени на нашата обичана приятелка Мима.
След него на сцената заемат място неподвластните “Против всяка власт”, с които ще започнем пънк инвазията в парка.
Продължаваме с хората, живеещи в бирена валхала – врачаните “Бирен ден”, които ще ни забавляват с техните “опияняващи” текстове.
След това “Място за пушене” ще ви покажат как се забавлява един истински трападжия с шарени чорапи.
След тях на сцената се качват добре познатите на цяла България “Спални места” с техните незабравими песни като “Скейт и белезници” и “Ела ми на гости”. Където са те, там е купонът.
И за финал на сцената заемат място тротоарските титани “Simai”. Те са верни фенове още от 2014, когато участваха в първия филм на фондация “Тротоара”, а именно “На Тротоара”.
Пригответе се за много шарена и смазваща програма.” – за програмата споделя Марк Левчев, организатор на концерта=

Линк към Фейсбук с повече подробности за събитието: https://fb.me/e/1d1Q2Ky9N

МИМА! (част от TRAP Fest) се провежда благотворително, без вход, като всеки желаещ да подкрепи мисията на читалището ще може да дари средства на място.
На място посетителите ще имат възможност да станат членове на
Читалището и да зададат въпросите си към доброволците на Тротоара – съвременното читалище. А тези, които нямат търпение, могат да го направят още сега на https://trotoara.com/donate.
През всяка една от датите за ангажирани доброволци от всички възрасти. Ако желаете да се включите в доброволческите инициативи, може да го направите на линка – https://bit.ly/3wIJPua.

TRAP Fest Summer 2021 се осъществява благодарение на подкрепата на Столична община, Център за спешна медицинска помощ – София, Modis Bulgaria, Nestle, ProTechnica Event, Музикаутор и разбира се главните действащи лица – учениците, доброволците и
изпълнителите.

За Народно читалище „Тротоара 2020”
Читалището е продължение на фондация “Тротоара”. Отчети за дейностите по години – https://trotoara.com/annual-reports/.
Мисията на „Тротоара“е да вдъхнови младите хора да вярват в себе си, да творят, да създават свои ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна, стойностна част от обществото.
Читалището се помещава в Младежки център T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People), който разполага с напълно оборудвано музикално студио и репетиционна, звукозаписно студио, компютърна зала с геймърски компютри, работилница и наскоро открита библиотека.
Политиката на читалището е да предоставя всичко безплатно на посетителите си, като се издържа от партньори и дарения.