Концерт на живо и нова песен за промоцията на третия албум на NO MORE MANY MORE

На 2 март с концерт на живо в София NO MORE MANY MORE представя своя трети албум със заглавие „Помогни ми“. Албумът, първоначално несигурно замислен като искрен вик за помощ и писан по време на тежкия локдаун и социална алиенация, разцъфтява с десет оригинални авторски парчета на български език по текст на Методи Кръстев и музика на NO MORE MANY MORE. С него бандата благодари на феновете си за непрестанната подкрепа и вече, по-силна и стабилна от всякога, им казва: „Благодарим Ви, че ни помогнахте!“.

Поредният сингъл от албума на NO MORE MANY MORE „Полуизяден“ излиза днес, 24. 02., с премиера на видеото в YouTube канала на No More Many More.

Песента, която групата представя с впечатляващо видео, броени дни преди премиерата на албума, е част от нов български филм, който предстои да излезе до края на годината. „Шекспир като улично куче“ е с участието на куп български звезди, а негов режисьор е Валери Йорданов, който е не само един от любимите актьори у нас, но и страшен фен и приятел на NO MORE MANY MORE. За тях той казва: „Още преди да ги познавам като хора, истински се интересувах от тяхната музика. Тя е едновременно твърда и изненадващо нежна и вълнува, защото кара хората да се асоциират, да помислят и поговорят със себе си след това и да искат да я чуят отново. Дължах им това видео, защото успях да завърша този филм благодарение на друго тяхно парче – „По един или друг начин“ ме мотивира да не се отказвам.“

За работата си с Валери пък, фронтменът на групата Методи Кръстев, споделя, че е лесна, защото той разбира, че „Ролята, която най-добре би изиграл, е твоята собствена, изиграй себе си и най-вероятно ще си неповторим“, ги съветва актьорът с голям инат и сърце.

В песента „Полуизяден“ участва и певицата Анна Мария Въртовска, която ще се включи като специален гост и в концерта промоция на албума на NO MORE MANY MORE на 2 март. Ани пее от шестгодишна възраст в детския радиохор, завършва поп и джаз пеене, а в началото на май месец ­­- самата тя ще представи своя дебютния солов албум. Освен нея, приятелска подкрепа в лайва ще дадат и музикантите от младата банда Cool Den. Билети за концерта-промоция за третия албум на NO MORE MANY MORE „Помогни ми“ са в продажба в мрежата на Eventim.bg, а ако има останали – ще се продават и на място в клуб Терминал на 2 март.

За повече информация: официалната Facebook страница на No More Many More и в събитието:

Албумът на No More Many More „Помогни ми“ излиза с подкрепата на Национален фонд Култура и Projector Plus.

Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.

Facebook No More Many More
Instagram No More Many More
YouTube No More Many More
Spotify No More Many More
Bandcamp No More Many More
PR & Management: Projector Plus

Полуизяден
Музика и текст: Методи Кръстев
Беквокали: Анна Мария Въртовска
Аранжимент: No More Many More
Звукозапис – Огнян Кьосовски, Иван Гатев
Микс и мастеринг: Мартин Стоянов-Martist
Режисьор: Валери Йорданов
Оператори: Владо Михайлов
Локация: Клуб Терминал 1
Кадри: „Шекспир като улично куче“
Оператор – филм – Борис Славков
Координатор – каскади – Мирослав Петров
Снимки Фотокредит: Мартин Стоянов-Martist

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото