КОНТРОЛ с ново видео

Родната пънк гордост КОНТРОЛ, които ще промотират новия си албум „Червената книга“ с голям концерт в клуб Mixtape 5, пуснаха и ново официално видео към една от песните – Шанс за Земята
В него рисува очарователната петгодишна Дамяна Кьосовска и Владимир Попчев, който е и продуцент на видеото.

Когато един албум се прави цели три години, не е чудно, че и промоцията за него се отлага три пъти. Но датата за промо концерта на „Червената книга“ на КОНТРОЛ вече е ясна и непоклатима – 29 април 2022 , петък, на сцената на Mixtape 5 ще се качат Оги Кьосовски, Владо Попчев, Иван Гатев и Стоян Тенев, за да представят на живо своя десети албум „Червената книга“.
Наред с повечето парчета от „Червената книга“, феновете на най-влиятелната пънк банда на България ще могат да чуят и класиките „100-150“, „Обичам те, мила“, „Бий хлапето“, „Ужас“, „Булка“ и още.
Който не е успял да си набави диска с „Червената книга“ ще може да го направи на място в клуба.
Билети в мрежата на bilet.bg и на място.

Първите 50 билета са на промо цена от 15 лв. След изчерпване на промо бройката може да закупите билет на 20 лв. На място в клуб Mixtape 5 в деня на събитието цената ще е 25лв.
Концертът се осъществява с подкрепата на Национален Фонд Култура !

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото