КИКИМОРА представят нов албум с концерт

Николо Коцев и неговата група КИКИМОРА подготвят юбилеен концерт, с който ще отпразнуват своята десета годишнина и ще представят  новия си албум Dirty Nails. Шоуто на 4 декември ще бъде издадено на DVD.  Албумът ще включва 11 англоезични парчета, изцяло създадени по време на пандемията.

Музиката и текстовете на всички песни са на Николо Коцев, с изключение на „Love And Pray“, която е дело на вокалиста Никола Здравков.

В концерта в  Joy Station на 4 декември ще можем да видим Николо Коцев (китари), Никола Здравков (вокали), Николай Тодоров (ударни), Николай Цветков (бас) и Александър Антов (хамонд, пиано и синтезатори).

За да се забавлявате с максимално усещане за комфорт и безопасност, в Joy Station се спазват актуалните епидемични мерки – достъпът до всичките събития за лица над 18 години се случва срещу представен зелен сертификат за ваксинация, отрицателен PCR или бърз антигенен тест, който можете да направите до 48 часа преди да влезете в клуба.

Билети за концерта на Кикимора в подкрепа на албума Dirty Nails търсете в мрежата на Eventim, Ticketportal, URBO, на място в Joy Station и на касите на „Фантастико“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото