От 26-и август почитателите на симфоничния метъл могат да слушат дебютния албум на Tsena Koev във всички онлайн платформи. Групата ще представи изданието на живо с акустични концерти в София и Пловдив на 3-и и 4-и септември. В концертите ще участват също Vivaldi Metal Project, Aegonia и Freija.

Tsena Koev е симфоник метъл група основана от вокалистката на Vivaldi Metal Project Цена Стефанова и българския аранжор на проекта Живко Коев.

С физическото издание на „Emotions In A Jar“ засега можете да се сдобиете само на място след концертите, но скоро ще бъде достъпно и за поръчка онлайн.

„След много години опит на сцена, най-сетне мога да ви покажа част от душата си, с надеждата тя да резонира с някои от вас и да успее да докосне и вашите души!“ – казва Цена.

„26-и август не е случайно избрана дата за излизането на дебютния ми албум. Тази дата беше рождения ден на прекрасния ми баща – Стефан Бунарджиев, който винаги ме е подкрепял в заниманията ми с музиката. Той самият беше музикант – барабанист, певец и бенд-лидер. На него дължа голяма част от тези гени, свързани с огромна част от живота ми! Благодаря ти, тате! Знам, че щеше да се гордееш и да се радваш много, щяхме и да го полеем както подобава! Ще празнувам с усещането за теб!“ – споделя още певицата.

„Emotions In A Jar“ в Spotify можете да слушате тук, а в Apple Music – тук.

Билети за концертите в София и Пловдив можете да закупите на мястото на събитията или от сайта на bilet.bg: билети за София и билети за Пловдив.

За повече информация следете страницата на Tsena Koev.