След повече от 3 месеца пауза, породена от карантината по повод разпространението на COVID-19, набиращата популярност Зала за събития “В парка” отново ще отвори врати за посетители. Това ще стане на 19-и юни, когато ще се проведе концерт-промоция на дебютния албум на COOL DEN „1“. Заедно с младата надежда на българския алтърнатив рок на сцената ще се качат колегите им от NO MORE MANY MORE, а момчетата обещават и още изненади. Вратите ще отворят в 21:00, а началото на концерта ще бъде дадено точно в 22:00. Входът е 10 лв.

Събитието ще се проведе при спазване на всички мерки в условията на епидемия и при ограничен капацитет.

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/273986064010105/

COOL DEN са едно от новите явления на българската рок сцена. Определят стила си като фъндж (фънк + гръндж). На 1-и юни излезе дебютният им дългосвирещ албум „1“. Може да чуете творбата в Spotify и Youtube. Музикалният материал е записан в GEGA studio. Микс и мастеринг – Оги КьосовскиМолец“, „На баба ти хвърчилото“ и „Field“ са записани в Ton Studio, София, и са смесени от Dimiter Jordanov. В аранжимента им участва Христо Добрев (Dobreff Sounds). Беквокали в „What’s that thing“, „Терминал „Не““ и „Шофьор на картофи“Анна-Мария Въртовска. Обложката е дело на Теодора Михайлова. В момента групата е в състав:

Никола Симеонов – китара, вокали
Ivailo Petrov – китара, вокали
Vasil Andreev – бас
Явор Цветанов – барабани

Повече за COOL DEN може да намерите на FACEBOOK страницата им.

NO MORE MANY MORE са утвърдено име на сцената у нас. Проектът е създаден през 2013 г. от Методи Кръстев, Камен Александров, Радослав Гергов-Радула, Петър Александров, Иво Иванов и DJ BRIGX. NO MORE MANY MORE е смесица от алтернативен рок и креативна поп музика с елементи на хип-хоп и социално ангажирани текстове с ясна гражданска позиция. С множество концерти и участия зад гърба си групата натрупа сериозна популярност и много фенове. На 11-и февруари бандата представи нова песен и ново видео – „Ако насън вървим“. Парчето е трети сингъл от новия албум, който предстои да излезе до края на годината. Повече за NO MORE MANY MORE може да откриете на страницата им във FACEBOOK.