Зала за събития “В парка” отваря врати с концерт-промоция на COOL DEN

След повече от 3 месеца пауза, породена от карантината по повод разпространението на COVID-19, набиращата популярност Зала за събития “В парка” отново ще отвори врати за посетители. Това ще стане на 19-и юни, когато ще се проведе концерт-промоция на дебютния албум на COOL DEN „1“. Заедно с младата надежда на българския алтърнатив рок на сцената ще се качат колегите им от NO MORE MANY MORE, а момчетата обещават и още изненади. Вратите ще отворят в 21:00, а началото на концерта ще бъде дадено точно в 22:00. Входът е 10 лв.

Събитието ще се проведе при спазване на всички мерки в условията на епидемия и при ограничен капацитет.

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/273986064010105/

COOL DEN са едно от новите явления на българската рок сцена. Определят стила си като фъндж (фънк + гръндж). На 1-и юни излезе дебютният им дългосвирещ албум „1“. Може да чуете творбата в Spotify и Youtube. Музикалният материал е записан в GEGA studio. Микс и мастеринг – Оги КьосовскиМолец“, „На баба ти хвърчилото“ и „Field“ са записани в Ton Studio, София, и са смесени от Dimiter Jordanov. В аранжимента им участва Христо Добрев (Dobreff Sounds). Беквокали в „What’s that thing“, „Терминал „Не““ и „Шофьор на картофи“Анна-Мария Въртовска. Обложката е дело на Теодора Михайлова. В момента групата е в състав:

Никола Симеонов – китара, вокали
Ivailo Petrov – китара, вокали
Vasil Andreev – бас
Явор Цветанов – барабани

Повече за COOL DEN може да намерите на FACEBOOK страницата им.

NO MORE MANY MORE са утвърдено име на сцената у нас. Проектът е създаден през 2013 г. от Методи Кръстев, Камен Александров, Радослав Гергов-Радула, Петър Александров, Иво Иванов и DJ BRIGX. NO MORE MANY MORE е смесица от алтернативен рок и креативна поп музика с елементи на хип-хоп и социално ангажирани текстове с ясна гражданска позиция. С множество концерти и участия зад гърба си групата натрупа сериозна популярност и много фенове. На 11-и февруари бандата представи нова песен и ново видео – „Ако насън вървим“. Парчето е трети сингъл от новия албум, който предстои да излезе до края на годината. Повече за NO MORE MANY MORE може да откриете на страницата им във FACEBOOK.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото