Бразилците ANARCHITECTS пуснаха първия си сингъл – „Better Days“Песента е продуцирана от Tarmat и може да я чуете по-долу. Музикалният продуцент Eduardo Belchior (Intense Music Productions) е смесил и мастерирал парчето, а дизайнът на обложката на сингъла е дело на известния художник Gustavo Sazes. Композицията е налична за слушане в дигиталните платформи, благодарение на Xaninho Records. 

ANARCHITECTS се състои от музиканти, свирили в BLAZING DOG, ART OF KHAOS, FALLS OF SILENCE и др, които желаят да разширят музикалния си кръгозор, създавайки песни с модерно рок звучене. Експлоатирайки множество теми в композициите си, те възнамеряват да издадат дебютния си дългосвирещ албум през 2022 г. 

През една дъждовна августовска вечер измъчваните от мрачни мисли Driu Menezes (китара) и Renan Botelho (бас) достигат до прозрение – създаване на нова група. Те окачиха шиповете на пирона, свалиха кожените дрехи и грабнаха шаловете и шапките си, поемайки по пътя на славата – нещо, което предстои. В търсене на връзката между метъла и модерността двамата откриват човек, на когото не му трябват много усилия да поеме вокалите. Това е Igor Thomas, който привнася допълнителни влияния в парчетата. На епично пътешествие тримата „мускетари“ откриват единственият барабанист, който може да се впише в специфичното звучене на бандата – Renato. И накрая, от най-мрачните дълбини на нощта изплува „вампирът“ Leandro Lestat (китара), който приема поканата да стане последният член на групата. Така се ражда ANARCHITECTS – банда, която може да откриете на всеки ъгъл, стига да произнесете името ѝ три пъти. 

ANARCHITECTS са:

Igor Thomas Gehard – вокали
Driu Menezes – китара
Leandro Lestat – китара
Renan Guimarães Botelho – бас
Renato Mendes – барабани