Втори албум от АТОМ ИНКОГНИТО

„ПРИЗРАЦИ ОТ МИНАЛОТО“ на АТОМ ИНКОГНИТО вече е факт! След като през април триото пуска първите две песни „Се/кунда“ и „Винаги по лице“, в първия ден на месец май споделят целия си втори албум.

„ПРИЗРАЦИ ОТ МИНАЛОТО“ е логично продължение на предишния „ЗЕМЯ“ и разказва чрез текстовете на песните и музикалните си препратки своеобразна история за това как миналото е неизбежен, но невинаги определящ фактор.

Историята на АТОМ ИНКОГНИТО започва с трансформация. През 2019 г. групата Artificial Lungs остава в състав Андон Райчев, Иво Нонов и Георги Ковачев, които скоро след това започват да композират албума „ЗЕМЯ“ с гост-участието на Виктор Маринов на барабани. Няколко завоя и три години по-късно съставът е фиксиран на триото от Райчев, Нонов и Ковачев, а първият им албум е преиздаден с нова визия под новото име.

„ПРИЗРАЦИ ОТ МИНАЛОТО“ вече е наличен във всички популярни музикални платформи. На следните адреси може да го слушате, както и да намерите повече за АТОМ ИНКОГНИТО:

Youtube

Spotify 

Facebook

Instagram

Bandcamp

Състав:

Андон Райчев – вокал, китара

Иво Нонов – китара

Георги Ковачев – китара

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото