Внезапно почина Chris Cornell на 52-годишна възраст

Chris Cornell Световните музикални издания разпространиха днес покрусително тъжната вест за неочакваната и ненавременна смърт на Chris Cornell. Трудно можем да опишем размера на загубата за световната сцена на чаровния и завладяващ фронтмен на SOUNDGARDEN, TEMPLE OF THE DOG, AUDIOSLAVE – групи, създали и оформили сиатълския алтернативен и гаражен рок, повлияли на няколко поколения в световен мащаб, създали цяла ъндърграунд култура. Трудно ще се намери човек, живял през 90-те, който не е запознат или вече влюбен в музиката на тези групи или просто в прекрасния Chris Cornell. Вероятно са малко и хората, които не са се идентифицирали с героите от „Singles“. Всички сме намирали себе си в брилянтните бунтарски текстове на SOUNDGARDEN и TEMPLE OF THE DOG, както и в тъжно-сантименталната поезия на AUDIOSLAVE.

Съобщението гласи, че „смъртта на Chris Cornell е внезпна и неочаквана“. Повече информация не беше споделена до този момент. Трудно ни е да опишем тъгата и усещането за загуба, с които тази новина покоси феновете на сиатълския гаражен рок.

Сбогом, Chris…

Chris Cornell

  1. #1 написан от Black Adder (преди 7 години)
  2. #2 написан от R E E P (преди 7 години)

    Друсането няма как да е безкрай.

  3. #3 написан от miroslav (преди 7 години)

    самоубийство

  4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  5. Коментари за тази публикация
В началото