Български стартъп с „метъл“ смартфон

ВЕСЕЛ 1 АПРИЛ!
Това беше първоаприлска шега!

Екипът на „Metal Hangar 18” е повече от щастлив да съобщи изключителната новина, че е част от нов амбициозен проект – чисто нов БЪЛГАРСКИ модел смартфон.

Устройството се разработва от старт-ъп компанията „КомТел Конектед“ и е първият им продукт, който ще се появи на пазара в средата на годината. GSM-ът ще е насочен към метъл феновете, защото собственикът на фирмата е голям почитател на този стил, а и фен на нашия сайт. Именно заради това ние ще сме главен медиен партньор!

Освен основните параметрите, които са 6.52-инчов IPS LCD дисплей, 8-ядрен, 7-нанометров процесор в комбинация с графичен Mali-G57 MC2 и операционна система Android 11, някои от допълнителните екстри на самият смартфон също ще са насочени към ежедневието на метъл феновете и посещението на събития:

  • Ще има вградена батерия с голям капацитет – 7500 MAh, за да може да издържа дори тридневни фестивали без зареждане.
  • Страхотни задна и предна камера с максимална бленда 1,2 – за чудесни снимки на тъмно, както и за селфита с музикантите.
  • Ще се предлага в два варианта – със 128 и 256 GB пространство за съхранение на файлове – няма да се тревожите дали ще може да заснемете всички групи.
  • Метален удароустойчив корпус – без притеснение влизайте в погото.
  • Водо-(и биро!! 😊)устойчив.
  • Освен 3,5мм жак ще има вградени стерео колонки с Dolby звук – за да се наслаждавате на любимата си музика, дори когато няма концерти.

Предвидени са редица подаръци-изненади за феновете, като една от тях е специален калъф с логото на Metal Hangar 18. Също така, персонализираният лаунчер на телефона ще е с дизайн в метъл и готик стилистика. Ще има и още изненади, които ще бъдат обявявани постепенно, естествено, първо на metalhangar18.com.
(снимката е примерна и ще покажем реална веднага след като получим)

А защо го пускаме сега, толкова предварително?!
С радост може да ви съобщим, че като главни медийни партньори, ще направим 3 игри за смартфона. Всяко 1-во число на следващите 3 месеца ще задаваме въпрос и 5 от вас, които отговорят вярно, ще получат промокод за отстъпка, съответно сега 30%, следващия месец 20% и последната игра е за 10%.

Днешният въпрос е „Кой е първият български компютър?“ Отговорите изпращайте на e-mail igra@metalhangar18.com като за Тема/Subject напишете „Smartphone”, не забравяйте да впишете имената си и телефон за връзка. Всички, които са дали верен отговор в рамкте на 24 часа от пускане на новината, ще участват в жребий и петима от вас ще спечелят код за 30% отстъпка.

Успех!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото