SAVE YOUR SKIN е третата банда, която ще вземе участие в благотворителния концерт за Снежа Трухчева, който ще се проведе на 18 септември 2014 г. (четвъртък), в бар-клуб Адамс (София, ул. Ангиста 6). Тяхното демо „Miss Dramapire“ може да бъде чуто по-долу.

Началото на събитието е от 20:00 ч., входът е 5 лева, като цялата събрана сума от входа ще отиде в полза на благотворителната кауза. На място ще бъде организиран благотворителен базар, който разполага с много авторски бижута, книги и сувенири, компакт-дискове, но при желание – винаги може да се дарява и още, нещата се събират, а след приключване на кампанията ще бъдат дарени за друга кауза, на други нуждаещи от помощ се хора.

Фейсбук събитие.

Освен тази банда, в концерта ще участват EAGLE HEART и CITIZEN ERASED. Очаквайте информация за още един участник, както и за нови благотворителни концерти

Снежа Трухчева страда от Паркинсон и се нуждае спешно от мозъчна операция, която ще я направи отново пълноценен човек, необходимата сума за лечението й възлиза на 40 000 лева, която е непосилна за нея и близките й. Търсят се групи които искат да се включат в благотворителните кампании, които ще бъдат организирани. Ще бъдат организирани няколко концерта в клуб „Адамс“. Ще сме изключително признателни на всички които искат да станат част от едно благородно дело. Желаещите да вземат участие да се свържат с Райна Ангелова на телефон 0877936456.