OPETH – Mikael Åkerfeld пише нов материал

Mikael Åkerfeld – китарист и вокалист на OPETH, наскоро заяви в интервю, че е започнал да пише материал за нов албум, но процесът на писане е в начален етап. Така че, феновете ще трябва да почакат, преди издаването на нещо ново да стане факт.

По време на интервюто, Åkerfeld бива питан, дали OPETH са започнали работа над нов албум, на което той отговаря:

Започнах да пиша някои неща. Скоро отивам на почивка сам, нещо, което не съм правил никога досега. Ще взема китарата си с мен, и се надявам, че ще успея да сътворя нещо. Но в момента сме на турне, което ще бъде последвано от още едно турне в Европа през есента. Постоянните пътувания малко ми пречат да се изцяло напълно в креативния процес. Ще се отдам напълно на писането, едва когато турнето ни завърши, защото не съм написал кой знае колко много.

Åkerfeld говори също и за промените в състава, през които е преминала групата през годините:

Що се отнася до мен, всички промени са били за добро. Нямаше да има такива, ако всичко в бандата беше наред. Има причина, поради която са се случили тези промени. В момента всички сме щастливи, разбираме се страхотно и най-важното, свирим добре.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото